41 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου… και όμως… κάτι δεν πάει καλά!

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, συμπληρώνει 41 χρόνια.
Η σημερινή εικόνα των Πανεπιστημίων, δυστυχώς δεν δικαιώνουν σε τίποτα τις αρχές και τα ιδεώδη αυτών των φοιτητών, των καθηγητών και των απλών πολιτών που αντιστάθηκαν ηρωικά στη χούντα και τους εκφραστές της.
Σήμερα, στην επέτειο της εξέγερσης, εκφραστές της σημερινής «χούντας» , μικροί «δικτάτορες», αποφάσιζαν ποιοι δικαιούνται να καταθέσουν στεφάνη και ποιοι όχι…
Μικρά κομματόσκυλα, που αλώνιζαν και αλωνίζουν το χώρο των Πανεπιστημίων, υποβαθμίζοντας τα, αποφάσισαν ότι κάποια στεφάνια πρέπει να πεταχτούν στο κάλαθο των αχρήστων… έτσι γιατί το αποφάσισαν αυτοί…
Το τέλος όμως φτάνει! Τα Πανεπιστήμια, πρέπει να απελευθερωθούν, εδώ και τώρα, από τη «ΧΟΥΝΤΑ» του κομματισμού.
Τα κόμματα ΔΕΝ έχουν καμιά δουλειά στα Πανεπιστήμια, δεν έχουν καμία δουλειά να ελέγχουν τους χώρους τους, τον τρόπο λειτουργίας τους και να δημιουργούν μικρούς εκφραστές τους… δηλαδή τα μελλοντικά ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
Όπου και να ανήκουν, αυτοί οι υποτίθεται, «δημοκρατικοί» φοιτητές, δεν είναι τίποτε άλλο από παλαιάς κοπής εκφραστές, μιας πολιτικής που δεν αφήνει περιθώρια δημοκρατίας, εκφράζουν μόνο τη γραμμή του κόμματος, ανεξάρτητα αν ωφελεί τα Πανεπιστήμια ή όχι .
Οι φοιτητές που προσέρχονται στις κάλπες, για να ψηφίσουν, δεν είναι ούτε το 30% του συνόλου. Γιατί να ψηφίσει άλλωστε ο φοιτητής ; Ρωτάνε τη γνώμη του σε κάτι; Είναι συλλογικότητα αυτό; Όχι βέβαια, αυτό είναι «Αποφασίζω και διατάσω».

Σήμερα, σε αυτή την εποχή που ζούμε, μόνο ένα σύνθημα θα ταίριαζε

Έξω τα κόμματα από τα Πανεπιστήμια!
Έξω τα Κομματόσκυλα από τις σχολές ΤΩΡΑ!
Ίσως έτσι, να ελπίζουμε, σε μια καλύτερη Παιδεία!
Όταν οι εκπρόσωποι των φοιτητών, έχουν πάνω από όλα τη συλλογικότητα και την εμμονή στη καλυτέρευση της Παιδείας και μόνο!

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply