Τελεσίγραφο Λαγκάρντ στην Αθήνα για την προώθηση των μέτρων

«Πρέπει πρώτα η Ελλάδα να παρουσιάσει τα απαιτούμενα αποτελέσματα, και έπειτα μπορούμε να συζητήσουμε για επιπλέον στήριξη» τονίζει η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών -και από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΔΝΤ- Κριστίν Λαγκάρντ, δίνοντας τελεσίγραφο στην Ελλάδα να επισπεύσει τις κινήσεις δημοσιονομικές εξυγίανσης, ιδιαίτερα στον τομέα των εξαγγελθέντων ιδιωτικοποιήσεων.

Απάντηση : Πρέπει να τουλάχιστον να το βουλώσετε κυρία μου, γιατί μετά από 1 χρόνο, με τις ηλίθιες ” συνταγές σας”, βάλατε ένα λαό να ταπεινωθεί να φτάσει στα όρια της φτώχιας να χάσει τα πάντα και τώρα δεν ξέρετε τι να κάνετε και έχετε χάσει κάθε μέτρο…

Γεγονός είναι ένα, ηγέτης στην Ευρώπη δεν υπάρχει… όλοι είσαστε της αρπαχτεί… ψηφοθήρες, το μόνο που τους νοιάζει είναι η επανεκλογή σας, και εσάς κυρία μου η «πλούσια θέση του Διευθύνων του ΔΝΤ»… τίποτα άλλο.

Τελεσίγραφο Λαγκάρντ στην Αθήνα για την προώθηση των μέτρων

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply