ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας

Χθεσινή δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, o οποίος υποστήριξε σαν μέσο εξεύρεσης χρημάτων την περικοπή αμυντικών δαπανών.
«Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες» ανέφερε για την ακρίβεια.
Σε ερώτηση όμως για τι θα γίνει με την Τουρκία απάντησε: «θα το ρισκάρουμε»!

Δείτε στο βίντεο τι εύκολα που μας τα λέει ο κύριος Μπαλάφας για τις δαπάνες της Άμυνας

[hana-flv-player video=”https://karidakis.com/videos/G.BALAFAS.flv” width=”400″ height=”330″ description=”Δήλωση του Γιάννη Μπαλάφα. «Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες»,” player=”4″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Η απερίσκεπτη δήλωση Μπαλάφα, έρχεται να συμπληρώση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την  Εθνική Ασφάλεια και την Εθνική Άμυνα όπου αναφέρει: «Δεν θέλουμε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, ούτε το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα και αγωνιζόμαστε για τη διάλυση του».

Επίσης υποκινεί και στηρίζει την άρνηση στράτευσης, γεγονός που οδηγεί στην αποδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεών μας.
Αδιαφορεί για τους αναγκαίους εξοπλισμούς και δηλώνει ότι ρισκάρει την άμυνα της χώρας.

-Αδιαφορεί για τους κινδύνους που δημιουργεί η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας και παίζει στα ζάρια την ασφάλεια, την ακεραιότητα και τα επαπειλούμενα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Με λίγα λόγια, μείωσει των Αμυντικών Δαπανών, ταυτόχρονη αποχώρηση από το ΝΑΤΟ, στήριξει στην άρνηση στράτευσης  και διάλυση των δημερών συμμαχιών…

Γιατί δεν κάνουμε μια ομαδική αυτοκτονία να τελειώνουμε?

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply