Πώληση ΑΤΕ

H ATE, ως γνωστών, αγοράστηκε από τη τράπεζα Πειραιώς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σήκωσαν  θέμα στη Βουλή, γιατί να πουληθεί κλπ κπ… Οι εργαζόμενοι απεργούσαν επί μέρες ολόκληρες και οι Δανειολήπτες και καταθέτες της ΑΤΕ, αγρόν ηγόραζαν…

Αλήθεια, ρωτήθηκαν οι καταθέτες αν θέλουν να πάνε σε άλλη τράπεζα? Οι Δανειολήπτες ρωτήθηκαν αν θέλουν να χρωστάνε σε άλλη τράπεζα, πέραν της ΑΤΕ, με κρατικό χαρακτήρα? Οι Δανειολήπτες που μπήκαν στη “Band bank” ενημερώθηκαν?
Τι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι,  που στο τέλος – τέλος, είναι αυτοί που στηρίζουν μια τράπεζα. Πρόβατα που τα πάνε από τη μια στάνη στην άλλη?

Αναρωτιέμαι το εξής. Οι τράπεζες, χρειάζονται ανάκεφαλαιοποίηση με εγγύηση του Ελληνικού κράτους, αλλά οι τράπεζες δεν θα γίνουν κρατικές, αλλά θα παραμείνουν σε ιδιωτικά χέρια, με απλά Ελληνικά, ο Έλληνας πολίτης θα εγγυηθεί και θα πληρώσει, τα χρέη και το έλλειμμα των  τραπεζών, κοντά στα 60 δις.

Τώρα το ερώτημα είναι, εφόσον η ιδιωτική τράπεζα, και συγκεκριμένα η Πειραιώς, χρειάζεται τη βοήθεια του κράτους για να ανταπεξέρθει, θα της δώσουν πάνω από 8 δις, πως αγοράζει άλλη τράπεζα? Με τι χρήματα? Που βρήκε τα κεφάλαια? Τσάμπα τη πείρε την ΑΤΕ?

Επιτέλους, θέλω να σταματήσω να είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ  ΈΛΛΗΝΑΣ, και σίγουρα, αυτό δεν θα γίνει ψηφίζοντας ένα άλλο κόμμα… ΔΕΝ περιμένω ΚΑΝΕΝΑΝ να υπερασπίσει τα δικαιώματα μου, παρά μόνο,   αν ενεργοποιηθούμε εμείς οι ίδιοι, οι πολίτες.

Αγανακτισμένος, δεν γίνομε για να μου δώσουν τη ψεύτικη ζωή που είχα, πίσω,  αλλά για να αποκτήσω ένα μέλλον για εμένα τα παιδιά μου και το κάθε Έλληνα που ενδιαφέρετε να αλλάξει και να πάει αυτό το τόπο μπροστά…

Πως? Η ισχύς εν τη ενώσει.

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply