Παγκόσμιο Οικονομικό Φαινόμενο η Ελλάδα

Στην έκτη συνεχή χρονιά ύφεσης ετοιμάζεται να μπει η ελληνική οικονομία, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στα δημοσιονομικά χρονικά του Δυτικού Κόσμου.
Η ελληνική περίπτωση πλέον αναγνωρίζεται ως μοναδική από το σύνολο σχεδόν των οικονομολόγων και το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορεί και πώς να αποφύγει το τελικό Crach… άλλωστε σε αυτά θέματα στέκετε και η έκθεση της Citibank, που είδε το φως της δημοσιότητας στις αρχές της εβδομάδας και ουσιαστικά αναφερόταν σε αυτό το σενάριο.

Oπως αντιλαμβάνονται και από το οικονομικό επιτελείο, αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία ευκαιρία που δίνεται στην χώρα μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Ελληνικό ΧρέοςΗ εισροή 44 δισ. ευρώ, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μικρότερο των τριών μηνών, μπορεί να λειτουργήσει ως αφετηρία για να αρχίσει να τρέχει  η ανάπτυξη.
Η μόνη προϋπόθεση είναι μεγάλο μέρος των χρημάτων να πάνε στη πραγματική οικονομία

Ελλάδα, αρκεί μέρος των χρημάτων να κατευθυνθεί στην πραγματική οικονομία, γιατί αν κατευθυνθούν, να κλείσουν μαύρες τρύπες, τότε θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το τέλος  θα είναι πλέον κοντά, έχοντας χάσει και τη τελευταία ελπίδα, για να βγει η χώρα από την πρωτοφανή κρίση στην οποία έχει περιέλθει.

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply