Ομάδα νεαρών με κουκούλες, εμπόδισε τη ψηφοφορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μία ομάδα «νεαρών»  με κουκούλες εισέβαλε στο κέντρο διαχείρισης υπολογιστικών συστημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με σκοπό να εμποδίσει τη διεξαγωγή των εκλογών.

Η ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε μεγάλες φθορές, στον εξοπλισμό μιας αίθουσας.
– Αυτές οι λεγόμενες ομάδες, των «φοιτητών», αναμεμιγμένες με ψήγματα, άναρχο-ηλιθίων, προσπαθούν να  εμποδίσουν δημοκρατικές διαδικασίες, γιατί ΔΕΝ τους αρέσει ο τρόπος που γίνονται και τα αποτελέσματα, που θα προκύψουν. Δεν τους αρέσει γιατί θα πάψουν να κάνουν κουμάντο, μέσα στα ανώτατα ιδρύματα και να καταρρακώνουν το κύρος τους.

Καλά θα κάνουν, αυτά τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, επιτέλους να μας αδειάσουν «τη γωνιά», γιατί η υπομονή έχει και τα όρια…
Τα ιδρύματα, χτίστηκαν με τον ιδρώτα, του Ελληνικού Λαού και περιμένουμε να βγαίνουν, μέσα από αυτά, λαμπροί Επιστήμονες, που να μας κάνουν υπερήφανους για τα επιτεύγματά τους και το μορφωτικό τους επίπεδο.
Επιτέλους, έξω από τα Πανεπιστήμια, τα καθίκια , τα κομματόσκυλα, από όπου και να προέρχονται,  οι κουκουλοφόροι.

Επιτέλους, καταντήσατε το χώρο των Πανεπιστημίων, χαμετυπία, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και για τίποτα, χρησιμοποιείτε εργαλεία, που προορίζονται για την  εκμάθηση, για οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό.
Κτίζετε, καθηγητές, μέσα στη τάξη, προπηλακίζεται Πρυτάνεις, σκορπάτε το τρόμο απειλώντας,   καταστρέφετε εκπαιδευτικό υλικό… και στο τέλος προβάλλεστε ως «Δημοκρατικοί»…
Είστε χειρότεροι από Φασίστες, η Χρυσή Αυγή, είναι Νηπιαγωγείο, μπροστά σας…

Ντροπή σας και Ντροπή μας που σας ανεχόμαστε, Αληταράδες…

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply