Οι Τράπεζες ετοιμάζονται… για επίθεση

Οι τράπεζες, μετά τις αλλεπάλληλες χορηγήσεις βοήθειες που έχουν λάβει και θα λάβουν από τον Ελληνικό Λαό, έχουν αρχίσει να «δυναμώνουν»…
Αρχίζουν, σιγά – σιγά, να ξεθαρρεύουν και παίρνουν θέσεις για επίθεση…
Νομίζατε ότι θα τη γλυτώσετε;

Σε λίγο θα λάβουν, επιστολές,όσοι δανειολήπτες έχουν δάνεια σε καθυστέρηση, από τις αγαπητές μας συστημικές Τράπεζες.
Αυτό θα γίνει το πρώτο εξάμηνο του 2015 σε 2.000.000 δανειολήπτες!

Κρίσιμη θα είναι η συμπεριφορά των δανειοληπτών που θα πρέπει να απαντούν αμέσως σε κάθε αίτημα της Τράπεζας ώστε να έχουν “την καλύτερη δυνατή μεταχείριση από την Τράπεζα” αλλά και να αποσαφηνιστεί με ακρίβεια η πραγματική οικονομική του θέση.
— Αλλιώς, τελειώσατε… αν εν παραδείγματι η Τράπεζα σας πει να πάτε με «κουτσό» μέχρι το υποκατάστημά της… αυτό και πρέπει να γίνει…

Αν είστε… «καλά παιδιά» και επιδείξετε συνεργάσιμη συμπεριφορά, η τράπεζα οφείλει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο… να σας πάρει το σπίτι… Ω! συγνώμη… αυτό είναι στο επόμενο στάδιο… σε αυτό το στάδιο, πρέπει να συγκεντρώσει τις αναγκαίες οικονομικές πληροφορίες για τον οφειλέτη, να αξιολογήσει την οικονομική του κατάσταση και να προτείνει αιτιολογημένα και εγγράφως την κατάλληλη λύση για τη ρύθμιση ή την οριστική διευθέτηση της οφειλής.

Λύσεις θεωρούνται η ρύθμιση του δανείου με καταβολή μικρότερης δόσης, η πληρωμή μόνο τόκων, το πάγωμα της οφειλής, ή η διαγραφή μέρους του δανείου, αλλά και λύσεις όπως η εθελοντική παράδοση του ακινήτου στην τράπεζα ή η μετατροπή του δανείου σε χρηματοδοτική μίσθωση και η δυνατότητα του δανειολήπτη να μείνει στο ακίνητο έναντι ενοικίου, κ.ά.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται όσοι έχουν υποβάλει αίτηση υπαγωγής στον νόμο 3869, γνωστό ως νόμο Κατσέλη, αλλά και όσοι επαγγελματίες ή μικροεπιχειρηματίες κάνουν χρήση του πρόσφατου νόμου 4307, που επιτρέπει τη ρύθμιση των επιχειρηματικών οφειλών.

Όπως καταλάβατε… μονά ζυγά στις τράπεζες… Για τα επόμενα 30 χρόνια, ΔΕΝ θα πληρώσουν ούτε ΕΝΑ Ευρώ για φόρους… για να βγάλουν τη χασούρα, από το κούρεμα από το PSI, ενώ τις έχουμε χρηματοδοτήσει με Δισεκατομμύρια…

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply