Οι Γερμανοί φίλοι μας – 2o Μέρος

Οι Γερμανοί φίλοι μας έχουν ένα πρόβλημα, νομίζουν ότι φταίνε όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από αυτούς.
Αγαπητοί φίλοι, όσα χρόνια και να περάσουν, οι νοοτροπίες δεν αλλάζουν, μένουν οι ίδιες και αν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κουκουλώνονται, ξαναγυρίζουν γρήγορα στην επιφάνεια.
Η Γερμανία και οι κάτοικοι της έχουν τη κύρια ευθύνη για 2 πολέμους και τώρα θα έχουν τη κύρια ευθύνη για μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή.
Οι ευθύνες αγαπητή μας φίλοι Γερμανοί, δεν αποποιούνται… Είστε υπεύθυνοι για αυτούς που σας κυβερνούν και μπορεί οι δικοί μας πολιτικοί να είναι επαγγελματίες απατεώνες, οι δικοί σας είναι εγκληματίες και καθάρματα.
Οι δικοί μας κλέβουν ασύστολα, με τη συναίνεση, βέβαια, των Ευρωπαίων εταίρων μας, συμπεριλαμβανομένου και εσάς.
Οι δικοί σας όμως, για μια ακόμα φορά, σήκωσαν κεφάλι, ξύπνησαν τα άγρια αισθήματα και αναζητούν και πάλι… αίμα…
Και εσείς τους υποστηρίζετε, όπως είχατε κάνει με τον Κάιζερ και κατόπιν με τον Χίτλερ…
Απλός όπως είπα, δεν βάζετε μυαλό..
Αγαπητοί φίλοι, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα πτωχεύσουμε… και ποιο πολύ αν δεν σας πληρώσουμε… για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως  για τα Leopard με το ραγισμένο ατσάλι, για τα υποβρύχια που γέρνουν, για τα σκάνδαλα της Siemens, για τον, ΟΤΕ μας, που έσωσε τη κώλο DTelecom σας…, για την αφαίμαξη του πλούτου μας και το υποχρεωτικό δάνειο του 1943 που δεν μας επιστρέψατε ποτέ, για το 1.500.000 συμπατριώτες μου που έχασαν τη ζωή τους στη κατοχή… και για πολλά άλλα…
Προσέξτε… και αυτό είναι προειδοποίηση,  αντί να μας πληρώνετε, σας πληρώνουμε, αυτά που μας δανείζετε με την Τοκογλυφία σας  δεν είναι για να σωθούμε εμείς αλλά για να σώσουμε τις ΚΩΛΟ Τράπεζές σας… γιατί αν πτωχεύσουμε εμείς, και η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, μαντέψτε ποιος άλλος θα πτωχεύσει μαζί μας…

Αυτή τη φορά δεν θα σας την χαρίσουμε, ούτε θα πούμε ότι έφταιγε ένας τρελός…  Θα φτάιτε όλοι… γι αυτό καλά θα κάνετε να το βουλώσετε και να το βουλώσουν και τα σκυλάκια σας (βλέπε Αυστρία)…

θα σας πάρουμε μαζί μας στο βάραθρο… και αυτή τη φόρα, θα είναι για πάντα…
Δεν θα υπάρχουν αμερικάνοι να σας σώσουν, ούτε σχέδιο Μάρσαλ…  θα υπάρχει μόνο το σκοτάδι… άθλιοι…
( Το παρόν απευθύνετε σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν την άθλια κυβέρνηση της Ζιγκ Χαιλ Αγκελα Μεργκελ και το 4ο Ραιχ. Υπάρχουν βέβαια και τα λαμπρά διαμάντια, που κάνουν τη διαφορά)

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply