Οδηγίες για διάλυση των εκλογών στα Πανεπιστήμια.

 

Θαυμάστε, κείμενο, που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Τάκη Πολίτη, δίνει οδηγίες για το πώς θα οργανωθεί βίαια σήμερα η διάλυση των εκλογών μελών των συμβουλίων του ΑΠΘ και των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας, Πελοποννήσου και Ιωαννίνων με τη μεταφορά κόσμου όπου χρειαστεί.

 

Το συγκεκριμένο κείμενο, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΟΣΔΕΠ, έχει αποδέκτες δεκάδες πανεπιστημιακούς, ενώ η πρωτοβουλία φέρεται να προέρχεται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

Το πώς θα υπάρξει βελτίωση και πραγματική μόρφωση μέσα στα Πανεπιστήμιά μας, που ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και όχι στα κόμματα, ποσώς ενδιαφέρει ορισμένους.
Προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται, αυτή η κατάντια, που βολεύει τους ολίγους, θα κάνουν τα πάντα, ακόμα και να καταστρέψουν τα Ιδρύματα…

Τη καταστροφή σε αυτή τη χώρα, την έφεραν  τα κόμματα με τις πελατειακές τους σχέσεις, και όλα τα υποκαταστήματα τους, όπως και να λέγονται αυτά, συνδικαλιστές, φοιτητικές παρατάξεις κλπ κλπ…

Καιρός να καταλάβουν ορισμένοι ότι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν ότι θέλουν… επιτέλους.

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply