Ντομινίκ Στρος-Καν

Ντομινίκ Στρος-Καν
Ντομινίκ Στρος-Καν

Κοιτάξτε καλά τη φωτογραφία…

Αυτός είναι ένας από του ποιο ισχυρούς άνδρες στο κόσμο…
Μα είναι δυνατόν? Είναι στα καλά τους αυτοί οι αμερικανοί? Τόλμησαν να βάλουν χειροπέδες σε έναν ισχυρό τεχνοκράτη, πολιτικό?
Και τι έγινε που πήγε να βιάσει μια καμαριέρα… ( βέβαια, αν έγινε αυτό πραγματικά, είναι θέμα δικαιοσύνης να αποδειχτεί )

Εδώ, αγαπητοί κύριοι της Αμερικανικής Δικαιοσύνης,  μας βιάζουν καθημερινά οι πολιτικοί μας… στην Ελλάδα,  μας κλέβουν, μας ταπεινώνουν, πουλάνε την περιουσία μας, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν,  εγκληματούν ει βάρος μας, πλουτίζουν από τις μίζες και δεν ανοίγει μύτη… και εσείς… βρε «Βάρβαροι»… «απολίτιστοι»…  τολμήσατε να βάλετε χειροπέδες σε αυτό τον άνδρα??

Έπρεπε απλώς να τον αφήσετε να τον κρίνει ο λαός, με την ψήφο του… στις επόμενες εκλογές… έτσι κάνουμε εμείς οι πολιτισμένοι Έλληνες… αν ένας πολιτικός μας, κλέψει, εγκληματήσει, βιάσει, και οτιδήποτε άλλο έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να κάνει…  απλός δεν τον ψηφίζουμε ξανά και έληξε το θέμα… μετά τον τακτοποιεί το κόμμα του σε καμιά ΔΕΚΟ… έτσι τιμωρούνται οι ημών πολιτικοί άνδρες εν Ελλάδι 2011 μ.Χ. ….αμ πως…

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

January 2019
M T W T F S S
« Aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

One Comment

  1. Angi
    May 26

    Είμαστε για γέλια και για κλάματα..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*