Ναζιστικές μεθόδους προσάπτει στη Μέρκελ ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας

Hvictor orban καγκελάριος Μέρκελ,  άσκησε κριτική στα ελλείμματα, κατά τη γνώμη της,  δημοκρατίας και δικαιοσύνης στην Ουγγαρία δηλώνοντας ότι «θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να φέρουμε την Ουγγαρία στον σωστό δρόμο, αν και δεν θα στείλουμε αμέσως το ιππικό».

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, αντέδρασε με σφοδρότητα και ειρωνία στις δηλώσεις Μέρκελ αναφέρωντας «Οι Γερμανοί έστειλαν ήδη μία φορά το ιππικό και μάλιστα με τη μορφή αρμάτων μάχης», επεσήμανε ο ούγγρος Πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας: «Παράκλησή μας, να μην τα ξαναστείλουν. Ούτε τότε ήταν καλή ιδέα και δεν λειτούργησε».

Ο Βίκτορ Ορμπάν, δεν περιορίστηκε πάντως στα σχόλια για τη Μέρκελ, αλλά επιτέθηκε στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή επίσης στους «δυτικούς επιχειρηματικούς ομίλους».
«Τα δημοσιεύματα για έλλειμμα δημοκρατίας και δικαιοσύνης στην Ουγγαρία αποτελούν μόνον έναν αποπροσανατολισμό, γιατί η οικονομική πολιτική μας περιορίζει τα συμφέροντα των μεγάλων, δυτικών επιχειρήσεων», αντέτεινε ο Ορμπάν.

 

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply