Μπερσάνι:«Ντρέπομαι για τον τρόπο που η Ευρώπη φέρεται στην Ελλάδα»

Έναν ακόμη υποστηρικτή από την Ιταλία βρήκε η χώρα μας, στο πρόσωπο του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι επικεφαλής του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος PD, ο οποίος δήλωσε ότι ντρέπεται για τον τρόπο που φέρεται η Ευρώπη στην Ελλάδα.
Μπερσάνι:«Ντρέπομαι για τον τρόπο που η Ευρώπη φέρεται στην Ελλάδα»

«Ντρέπομαι για τον τρόπο που συμπεριφέρεται η Ευρώπη στην Ελλάδα. Μπορεί κανείς να επιβάλλει την λιτότητα σε μια χώρα, αλλά δεν μπορείς να την σκοτώσεις και να σφαγιάζεις απλούς ανθρώπους. Δεν μπορούμε να συνδράμουμε σε μια τέτοιου είδους σφαγή» δήλωσε ο Μπερσάνι, προσθέτοντας:

«Αυτοί που έκαναν κηρύγματα περί ηθικής, κέρδισαν από τα ελαττώματα και έβγαλαν χρήματα από το ελληνικό χρέος. Δεν μπορείς να σφάζεις έτσι απλούς ανθρώπους γιατί οι έλληνες είναι ευρωπαίοι. Είναι ώρα η Ευρώπη να ξαναβρεί τα χαρακτηριστικά αλληλεγγύης της και από τις προοδευτικές δυνάμεις να υψωθεί μια ισχυρή φωνή».

«Το σχέδιο που επιβάλλεται στην Ελλάδα οδηγεί σε αποτυχία και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι το επινόησαν τα κόμματα της κεντροδεξιάς», ανέφερε από την πλευρά του, ο υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων των Δημοκρατικών, Στέφανο Φασίνα.

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply