Μεντβέντεφ: Η κρίση στην Ε.Ε. είναι πολύ σοβαρή

Ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο και την εφημερίδα Le Figaro Σοβαρή δήλωσε ότι θεωρεί, πολύ σοβαρή απειλή, την κρίση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Μόσχα.

Ο Μεντβέντεφ φάνηκε να μην είναι απόλυτα πεπεισμένος για τις προσπάθειες της ΕΕ να αντιμετωπιστεί η κρίση.
«Η κατάσταση στη χώρα μας σε ένα μεγάλο μέρος εξαρτάται από το τι συμβαίνει στις οικονομίες της ΕΕ», τόνισε ο Μεντβέντεφ και πρόσθεσε πως οι μισές εμπορικές συναλλαγές της Ρωσίας γίνονται με την ΕΕ.
«Καμιά φορά μας φαίνεται ότι οι ευρωπαίοι εταίροι μας δεν διαθέτουν ενέργεια και βούληση για να πάρουν αποφάσεις…»
«Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή το τι συμβαίνει στην ΕΕ και την ευρωζώνη», είπε ο ρώσος πρωθυπουργός, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξή του στο ευρώ.
«Οι εταίροι μας στην Ευρώπη μοιάζουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία. Το σημαντικό είναι να μην αργήσουν πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply