Μαθητής δεν είχε φάει 2 ημέρες και κατέρρευσε,στη Πάτρα, κατέρρευσε.

Παιδί δημοτικού κατέρρευσε πηγαίνοντας στο σχολείο του και όταν ρωτήθηκε αν πονάει αποκάλυψε ότι έχει να φάει δύο ημέρες!

Σύμφωνα με το patrastimes.gr το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη σε κεντρικό δρόμο της Οβρυάς της Αχαΐας και το θύμα ήταν ένας μαθητής του δευτέρου Δημοτικού ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων μαθητών αλλά και γονέων.

Ο διάλογος μεταξύ των γονέων και του παιδιού είναι αποκαλυπτικός του δράματος που περνά η οικογένειά του, καθώς όταν ρωτήθηκε «εάν το πονάει κάτι και τι νιώθει» η απάντηση ήταν σοκαριστική, με τον μικρό να τους κάνει γνωστό «πως έχει να φάει δυο ημέρες και ότι στο στόμα του έχει βάλει μόνο λίγο γάλα».mathitis

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά τροφίμων τα οποία με διακριτικό τρόπο θα δοθούν στην οικογένεια του αγοριού

Η συγκεκριμένη οικογένεια,  πριν ξεσπάσει η κρίση, είχε ένα καλό εισόδημα.

 

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply