Κατασχέσεις Ακινήτων

Περιμένετε και έρχονται… οι Κατασχέσεις Ακινήτων.
Ηδη οι υπουργάρες μας, σε κάθε κουβέντα τους στη ΤV έχουν μάθει και λένε το ίδιο ποιηματάκι… μα το ίδιο ακριβώς.

Χατζηδάκης  : «Θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε, όσο μπορούμε, τη πρώτη κατοικία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους υπόλοιπους Έλληνες που δεν χρωστάνε και η κατοικία τους θα χάσει την αξία της, αν βρεθούμε μπροστά σε πληθώρα δημοπρασιών και προσφοράς ακινήτων».

Σκορδάς : «Το σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος του 2013 οι πρώτη κατοικία είναι προστατευμένη. Θα εξετάσουμε, με ευαισθησία τι μπορεί να γίνει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έχουν κατοικία, δεν χρωστάνε, και κινδυνεύουν τα ακίνητά τους να χάσουν την αξία τους από την πληθώρα της προσφοράς των ακινήτων που θα προκύψουν από τις κατασχέσεις…αν αφήσουμε αυτή τη κατάσταση να διαιωνίζετε!

Με λίγα λόγια, οι Άθλιοι, πάνε πάλι να περάσουν τα άθλια μέτρα τους με το γνωστό κόλπο.

Ο καλός Έλληνας που δεν έχει δανειστεί… και ο κακός Έλληνας που έχει δανειστεί…

Όπως έγινε σε όλες τις περιπτώσεις… Ο κακός Δημόσιος υπάλληλος και ο καλός Ιδιωτικός υπάλληλος… Οι άχρηστοι δάσκαλοι, καθηγητές, γιατροί κλπ.

Άραγε θα το καταπιούμε και αυτό???  Για Όνομα του Θεού…

skordas-xatzidakis

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply