Και η δόση; Πού είναι η δόση;

Τα μέτρα, ψηφίστηκαν, και μάλιστα σε ένα άρθρο, για να τελειώνουμε.. Ο προϋπολογισμός, επίσης θα ψηφιστεί, χωρίς προβλήματα, μέχρι τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου και όλα αυτά σε μορφή, κατεπείγοντος…  Γιατί αν καθυστερούσαμε θα ερχόταν η καταστροφή, γιατί θα πτωχεύαμε πρόωρα και γιατί τα αποθεματικά αρκούν μέχρι 16 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού κύριου Στουρνάρα.

Οπότε λογικά αναμένουμε όχι μόνο τη δόση των 31,5 δισ. Ευρώ, αλλά και τη δόση των 5 δις, που μας έχουν παρακρατήσει, «δόλια», οι εταίροι μας, εφόσον, έπρεπε να εκταμιευτεί από το Σεπτέμβριο και ουδεμία σχέση είχε με τα νέα μέτρα.
Τα 5 δις, ήταν πακέτο με τη συμφωνία που είχε γίνει από τη περασμένη Άνοιξη και τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου… αλλά δεν ήρθε ποτέ… γιατί;

Από εχτές, μετά τη ψήφιση τω μέτρων, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, μας έκοψαν τη «χαρά» για την εκταμίευση, προαναγγέλλοντας, νέες καθυστερήσεις… ενώ το Bloomberg υπολογίζει το «ξεκλείδωμα» της δόσης στην καλύτερη περίπτωση στις 26 Νοεμβρίου.

Πάντως από τη κυβέρνηση, αναφέρουν ότι ο στόχος, παραμένει να «κλειδώσει» η καταβολή της δόσης στο σύνολό της πριν τις 22 Νοεμβρίου και την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Όπως και να έχει, ο Ελληνικός Λαός αυτή τη στιγμή, βρίσκετε σε μια κατάσταση «σοκ», δείχνει να μην καταλαβαίνει, τι τον περιμένει, με όλα αυτά που διαδραματίζονται και τα παιχνίδια που παίζονται στη πλάτη του… το θέμα είναι, τι θα γίνει, και ποιος θα την πληρώσει… όταν θα συνέλθει από αυτό το «σοκ»… και τότε, θα τακτοποιήσει τις δόσεις, και τα πάρε δώσε, όπως Αυτός ( ο Λαός), ξέρει…

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply