Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητάει την κατάργηση της θητείας στον ελληνικό στρατό!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση  ζητάει την κατάργηση  της θητείας στον ελληνικό στρατό! Σε έκθεση της Κομισιόν  με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2012, δηλαδή,  μία ημέρα μετά από το, περιβόητο  Eurogroup,   προβλέπονται μειώσεις  στις αμυντικές δαπάνες, μέχρι το 2016 που κυμαίνονται από 41 έως 62% και συγκεκριμένα, όπως τις αναφέρει σε “λειτουργικές δαπάνες”.
Συγκεκριμένα αναφέρει, «περαιτέρω ορθολογισμός των δαπανών μπορεί να γίνει μέσω αύξησης της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών και κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας!»

Τα «τετράγωνα», οικονομικά,  μυαλά της Κομισιόν και της Τρόικας, αναφέρει, απλά και κατηγορηματικά  να κοπούν  αμυντικές δαπάνες, καταργώντας τη στρατιωτική θητεία, αλλά δεν αναφέρουν για εναλλακτικές λύσεις, δεδομένου ότι η Ελλάδα, έχει υπαρκτό κίνδυνο επίθεσης.
Η Ελλάδα βρίσκετε σε μια περιοχή, ευαίσθητη, με πολλαπλούς κινδύνους και δεν νοείτε να συζητείτε  τέτοιο θέμα.
Το ζήτημα είναι όχι μόνο σοβαρό, από ότι φαίνεται, μετά τον εξευτελισμό μας, τώρα θέλουν να μας καταρρακώσουν και Εθνικά, αφήνοντας μας «ξεβράκωτους», μέσα σε μια περιοχή που ποτέ στην Ιστορία, δεν ήταν και η καλύτερη «γειτονιά».
Οι τραπεζίτες, οικονομολόγοι, που πλέον μας διοικούν, αποδεικνύονται, χειρότεροι και από δικτάτορες.
Δεν τους ενδιαφέρει, αν ο λαός πεινάει, αν έχει δουλειά, αν τα παιδιά λιποθυμούν από τη πείνα, αν κινδυνεύει η εθνική κυριαρχία της χώρας, αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να εισπράξουν τα κέρδη τους…

Αλήθεια, έχει σκεφτεί, κανένας, Ηλίθιος, από αυτούς, που «ηγούνται» στην Ευρώπη, να κάνει κανέναν έλεγχο στα νησιά jersey, όπου λιμνάζουν, τετράκις δισεκατομμύρια ευρώ, λίρες, γιεν κλπ?

Κάποιος πρέπει να πει στους ηλίθιους , ότι η υπομονή, έχει κάποια όρια…

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply