Η Γερμανία ετοιμάζει μέτρα για τη…Γαλλία…

Ο “άρχων” της Ευρώπης, Σόιμπλε, “πλέκει πουλόβεράκη” λιτότητας για τη Γαλλία…

Ανήσυχος για την γαλλική οικονομία είναι, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ζήτησε από μια ομάδα οικονομικών συμβούλων, γνωστοί ως οι «σοφοί», να συντάξουν ειδική μελέτη για τη γαλλική οικονομία και για τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσει η Γαλλία.

Η Γερμανία εμφανίζεται προβληματισμένη από τα στοιχεία της γαλλικής οικονομίας και ειδικότερα τον κίνδυνο ύφεσης, καθώς σήμερα η Τράπεζα της Γαλλίας εκτίμησε ότι το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά 0,1% τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους.
Η ομάδα των πέντε «σοφών», διέψευσε το όλο θέμα.«Τέτοιο αίτημα ουδέποτε έγινε προς το συμβούλιο των πέντε σοφών και ούτε περιλαμβάνεται στο πεδίο του θεσμικού του ρόλου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπός του συμβουλευτικού σώματος.

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply