Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη : Το ζήτημα της ονομασίας είναι προκάλυμμα για τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου στη Μακεδονία (SKOPIA)

20 Νοεμβρίου 2012, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη, έδωσε  συνέντευξή της στην εφημερίδα «Nova Makedonija» των Σκοπίων, που δημοσιεύτηκε κάτω από τον πρωτοσέλιδο τίτλο: «Το ζήτημα της ονομασίας είναι προκάλυμμα για τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου στη Μακεδονία».

Η ¨κυρία¨ ( που λέει ο λόγος)  Γαίτάνη, ανάμεσα στα άλλα, δήλωνε: «Άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: “Μακεδονία”».

Επίσης ανέφερε ότι  κατά τη γνώμη της, το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στην ονομασία. «Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας», τόνισε χαρακτηριστικά και επισήμανε ακόμη ότι «η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα προκειμένου να καλυφθούν άλλα πράγματα που συμβαίνουν».

Προσωπικά  θα προσθέσω, να την χαίρονται αυτοί που την ψήφισαν…

Η γυναίκα, βέβαια, δεν είπε κάτι νέο, αυτές τις απόψεις, έχει, εν γένει ο ΣΥΡΙΖΑ και τις εκφράζει μέσα από τη συνιστώσα ΚΟΚΚΙΝΟ και βέβαια δεν μένουν μόνο στο Σκοπιανό, αλλά αναφέρονται και στη Θράκη, στο Αιγαίο, κλπ κλπ

Δηλαδή με λίγα  λόγια, αν κάποιοι περιμένουν ότι θα τους σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον γελασμένος… Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να αλλάξω Προδότες με άλλους Προδότες.

Θέλω και απαιτώ να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα όπου γεννήθηκα, ζω και σήμερα ζουν και τα παιδιά μου, αλλά με αλλαγή στη νοοτροπία και με λογική και όχι με προδότες που θα ξεπουλήσουν όσα δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν οι σημερινοί…

Για όσους θέλουν αν διαβάσουν τις θέσεις από αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ας διαβάσουν εδώ https://www.kokkino.org/index.php?option=com_content&view=article&id=334%3A—-9&catid=30&Itemid=85

 

Σχετικά άρθρα :

https://karidakis.com/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-2/

https://karidakis.com/%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82/

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply