Ελληνικό Smartphone

MLSiQTalk

Μέσα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, υπάρχουν Ελληνικές εταιρείες που κρατάνε ψηλά τη σημαία.
Εταιρείες που παλεύουν σε αντίξοές συνθήκες, μέσα στη χώρα μας, που κάθε άλλο παρά φιλικό είναι το κλίμα προς τις εγχώριες εταιρείες και με άνισους όρους, με ξένους κολοσσούς και πολυεθνικές… Παρόλα αυτά παλεύουν και δημιουργούν.
H εταιρεία MLS, πρόκειται για μια καθ’ όλα ελληνική εταιρεία, η οποία κατασκευάζει καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας, που βασίζονται σε δική της τεχνογνωσία και δικές της πατέντες, ενώ κατέχει ηγετική θέση στην αγορά συσκευών πλοήγησης.
Στην αγορά, συσκευών πλοήγησης, διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση φωνής.

H MLS Πληροφορική, ανακοινώσε  τη δημιουργία του πρώτου Ελληνικού Smartphone  τo MLS iQTalk, με λειτουργικό σύστημα Android και ενσωμάτωση των τεχνολογιών αναγνώρισης φωνής που εξελίσσει εδώ και χρόνια.

Το MLS iQTalk είναι ένα Android με οθόνη 4.3 ιντσών και  καταλαβαίνει και… μιλάει ελληνικά.

Η MLS ενσωμάτωσε σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και καταφέρνει να θεωρηθεί ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις smartphone.

To MLS iQTalk βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 2.3.5, διαθέτει επεξεργαστή στα 650MHZ και εσωτερική μνήμη 512 MB RAM, ενώ η συσκευασία της συσκευής περιλαμβάνει κάρτα μνήμης MicroSD 4 GB.  Η οθόνη είναι τεχνολογίας LCD και διάστασης 4,3  ενώ υποστηρίζει αναλύσεις έως 800×480 pixels.
Οι διαστάσεις της συσκευής (124x68x11,5 χιλιοστά) την κατατάσσουν μάλλον στην κατηγορία των “μεγάλων” μοντέλων.
Διαθέτη Bluetooth, 3G και WiFi, πίσω κάμερα των 5 Megapixels με φλας και auto focus αλλά και  μπροστινή κάμερα για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

Επίσης το MLS iQTalk περιλαμβάνει εφαρμογή πλοήγησης της εταιρείας ενσωματώνοντας χάρτες για 546 πόλεις και χωριά της Ελλάδας και 15 πόλεις της Κύπρου.
Περιλαμβάνει επίσης και την εφαρμογή Talk&Drive, η οποία υπακούει στις φωνητικές εντολές και σας κατευθύνει προς την οδό ή το σημείο που ζητήσατε.

Το μέγεθος, και εφαρμογή πλοήγησης της MLS, θεωρούνται από τις κορυφαίες και μετατρέπουν το MLS iQTalk σε συσκευή smartphone όσο και σε πλοηγό GPS.
Μάλιστα η MLS ενισχύσει αυτή την παραδοχή αφού στη συσκευασία της συσκευής περιλαμβάνει και βάση στήριξης αυτοκινήτου (car kit).

Αν είστε σε φάση που αναζητάτε ένα smartphone και ο πλοηγός σάς είναι απαραίτητος στην καθημερινότητα ή τις διακοπές σας, τότε το MLS iQTalk είναι η πλέον ενδεδειγμένη συσκευή και σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 250 ευρώ (χωρίς επιδότηση).

Αν πάλι έχετε ένα smartphone τότε έχετε κατά νου ότι η εφαρμογή πλοήγησης της MLS είναι διαθέσιμη για Android συσκευές. Το MLS Destinator για Android διατίθεται σε κάρτα SD μέσω της οποίας μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα το smartphone σας σε συσκευή πλοήγησης.

Η  MLS είναι μια ελληνική εταιρεία ποιοτική με ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας και αξίζει την υποστήριξη μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο site της MLS.

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply