Διαγράψτε μέρους του ΧΡΕΟΥΣ και Μην μας δίνετε άλλα χρήματα.

Ελληνικό ΧρέοςΠόσο ποιο σαφές, πρέπει να γίνει ότι ο κατ’ εξακολούθηση Δανεισμός, με συνοδεία μνημονίων που φέρνουν τη φτώχια και τη δυστυχία, στο τέλος θα φέρουν  τη χρεοκοπία και τη καταστροφή.

Η Ελλάδα χρειάζεται :

 1. 1. Νοικοκύρεμα, στο Δημόσιο, που όντως είναι «Μπάχαλο», και η πλειοψηφία του Λαού μας, συμφωνεί απόλυτα με αυτό.
  Να σταματήσει η γραφειοκρατία, μια για πάντα και να είναι τα πάντα ηλεκτρονικά και ψηφιοποιημένα.
  Με την ψηφιοποίηση ο φόρος να παρακρατείται, άμεσα στη πηγή του, από τις αγορές, τους μισθούς, τις μεταφορές χρημάτων κλπ  και όχι με φορολογικές δηλώσεις  και γραφειοκρατικού τύπου συστήματα.
  Να απολυθούν άμεσα, όσοι Δημόσιοι έχουν μπει εκτός ΑΣΕΠ, σήμερα.
  Τα ταμεία, να διαχειρίζονται μόνα τους τα αποθέματά τους και την περιουσία τους χωρίς την παρέμβαση του κράτους.
  Να γίνουν ποιο αυστηροί και απροσπέλαστοι οι  νόμοι περί φοροδιαφυγής.
 2. Διαγραφή μέρους του Χρέους, βάση οικονομολογικών μελετών. Αυτό σημαίνει ότι θα καταμετρηθεί, τι έχει πληρώσει το Ελληνικό κράτος στους τοκογλύφους και αναλόγως θα διαγράψει.
 3. Να δοθούν άμεσα κίνητρα σε εταιρείες να έρθουν στην Ελλάδα και να την έχουν ως έδρα τους, όπως η Ιρλανδία, μειώνοντας τους  εταιρικούς φόρους.
 4. Να επικαλεστεί, έκτακτη ανθρωπιστική ανάγκη και να αρχίσει άμεσα τη παραγωγή, αγροτικών και άλλων προϊόντων που μας τα έχουν «κόψει» οι εταίροι μας, στο όνομα της κοινής αγροτικής πολιτικής.
 5. Να αρχίσει άμεσα, την ανεύρεση και εκμετάλλευση κοιτασμάτων, πετρελαίου, χρυσού και άλλων ορυκτών μεταλλευμάτων.
  Η ανάθεση θα μπορούσε να γίνει σε εταιρείες, με τη συμφωνία ότι ένα μεγάλο κομμάτι θα πέρναγε στο κράτος.
 6. Να μπουν φόροι, σε ΚΙΝΕΖΙΚΑ προϊόντα, είτε έρχονται απευθείας από τη Κίνα είτε μέσο Ευρωπαϊκών κρατών , τόσοι ώστε να εξομοιώνετε η τιμή με τα ντόπια προϊόντα.
  Ας μας βάλουν πρόστιμα, αυτό είναι που μας έφερε τη καταστροφή…

Λύσεις υπάρχουν, αλλά θα μπορέσουμε να τις εφαρμόσουμε, μόνο, όταν θα σταματήσουμε να φερόμαστε σαν υποτακτικοί, ( βλέπε τρικομματική κυβέρνηση, που δέχτηκαν το σχέδιο καταστροφής από τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ως άλλοι προσκυνημένοι στο «πασά»  ) ή σαν φανατισμένα λιγούρα (βλέπε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ που μιλάνε – μιλάνε αλλά δεν καταλαβαίνεις τι λένε και ποια είναι τα σχέδια τους, μου θυμίζει τους φανατισμένους της ΚΝΕ της εποχής μου…)

Αν υπάρχουν Έλληνες σε αυτό το τόπο, τότε, κάτι πρέπει να κάνουμε και αυτό είναι να ενωθούμε, πέρα από κομματικές πεποιθήσεις.
Η Ελλάδα είναι  πάνω από όλα, το σπίτι μας, που αυτή την ώρα καίγετε, αλλά εμείς συνεχίζουμε να του ρίχνουμε πετρέλαιο…

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply