Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούνται για Αντιποίηση Αρχής

Το θέμα έχει ως εξής, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησαν χθες να κάνουν ελέγχους σε αστυνομικούς της ασφάλειας σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Φωτογράφισαν τους αστυνομικούς και τους ανάρτησαν σε δικό τους Blog.

Οι Αστυνομικοί, βρίσκονταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, προσπαθώντας να προστατέψουν τις διαδηλώσεις από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους, κάνοντας, κάποιες προσαγωγές και ελέγχους, σε ύποπτα, άτομα.
Από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά την άποψή του η αστυνομία, τρομοκρατεί τον κόσμο για να μην κατέβει στις διαδηλώσεις…
Η αρμόδιες υπηρεσίες, ετοιμάζουν, μήνυση κατά των βουλευτών και της ομάδας νομικής στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, για αντιποίηση αρχής…
Ο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς, όταν λέει «παρεμπόδιση πολιτών να παραβρεθούν σε συγκεντρώσεις», εννοεί, τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, που καίνε και σπάνε, κάθε φορά το κέντρο της Αθήνας… γιατί όλοι οι υπόλοιποι, παραβρισκόμαστε, χωρίς καμία παρενόχληση.
Η μόνη παρενόχληση που αισθανόμαστε, είναι από ΕΣΑΣ, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό είναι ο λόγος που ΔΕΝ κατεβαίνουν περισσότεροι πολίτες, γιατί καπηλεύεστε τις συγκεντρώσεις και υποστηρίζετε, τα φασιστοειδή, που καίνε το κέντρο της Αθήνας.

Φανταστείτε να κυβερνήσουν κιόλας, θα μας δώσουν βορά, στους τσόγλανους, με τις μολότωφ και τους μετανάστες, που θα τους νομιμοποιήσουν… θυμηθείτε πριν δύο χρόνια, τους μετανάστες που τους μετακίνησαν, τα συντρόφια από το ΣΥΡΙΖΑ, από τη Κρήτη και τους έβαλαν στη Νομική… για να κάνουν απεργία πείνας και να εκβιάσουν τη παραμονή τους…

– Η επιχείρηση αυτή μαζί με δηλώσεις των βουλευτών αλλά και φωτογραφίες αστυνομικών αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (www.left.gr) που συνοδεύεται από βίντεο με τίτλο «παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα ασφαλίτικα μπλόκα». Στο άρθρο επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι «σήμερα (σ.σ.χθες) το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους βουλευτές Μαρία Μπόλαρη, Πέτρο Τατσόπουλο, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολο Αλεξόπουλο, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρη Τσουκαλά και Χρήστο Μαντά, τη Νομική Υποστήριξη, μέλης της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κόμματος, κινήθηκαν πριν από τη διαδήλωση κατά μήκος των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας, με στόχο να ελέγξουν τη δράση αστυνομικών με πολιτικά, λόγω… κάκιστου προηγούμενου της Ασφάλειας με τους διαδηλωτές».

— Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, το υπουργείο επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι «η συμπεριφορά του συγκεκριμένου κόμματος έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στη Δημοκρατία, τη νομιμότητα και τους θεσμούς». Παραλληλίζει, στη συνέχεια, την κίνηση των βουλευτών με τη δράση της Χρυσής Αυγής αναφέροντας: «Σε μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά ενέργεια, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- μιμούμενοι τη φασίζουσα πρακτική του άλλου άκρου- επιχείρησαν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες Αρχές και να υποδυθούν τον ρόλο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας!

Προφανώς, στη δική τους συλλογιστική, το πρόβλημα δεν είναι η ίδια η αντιποίηση Αρχής, αλλά το ποιος τη διαπράττει. Αλλά, όπως επίσης έπραξε το άλλο άκρο, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με την αντιποίηση αρχής στην ιστοσελίδα του (left.gr), επιχαίροντας για τις ενέργειες των βουλευτών του και δίνοντας, με τον πιο επίσημο τρόπο, πολιτική κάλυψη σε αυτήν. Ακόμη χειρότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται την πρακτική του Indymedia, με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών αστυνομικών! Ο στόχος προφανής: να τους δώσει “βορά” στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τον οποίο ανενδοίαστα έχει αναλάβει πλέον να εκφράζει πολιτικά και να κόπτεται υπέρ του.

Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται επίσης, όπως αναφέρεται σήμερα στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκαν οδηγίες προς επίδοξους “μπαχαλάκηδες” για το τι να αποφεύγουν κατά την ώρα της σύλληψης! Όσον αφορά τη “δικαιολογία” που επικαλείται η ιστοσελίδα, ότι και η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποιεί ονόματα “διαδηλωτών”, αυτή μόνο ως αστεία και ως επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Η Ελληνική Αστυνομία, όπως πολύ καλά γνωρίζει το συγκεκριμένο κόμμα, δημοσιοποιεί φωτογραφίες όσων έχουν διαπράξει σοβαρά αδικήματα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και μόνον. Εκτός κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να υποκαταστήσει με δικά του “λαϊκά δικαστήρια” και τον ρόλο της Δικαιοσύνης…».

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply