Από Ελευθεροτυπία : Π. Παναγιωτόπουλος: Αδιαπραγμάτευτη στάση η αποφυγή του ΔΝΤ

Την πεποίθησή του ότι η προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο «θα έχει συνέπειες» εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Επαναλαμβάνουμε την πεποίθησή της ΝΔ, όπως διατυπώθηκε το Σαββατοκύριακο από τον Αντώνη Σαμαρά, πως η χώρα μας με το σωστό μείγμα πολιτικής μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της την κρίση δανεισμού ώστε να αποφύγουμε το μηχανισμό στήριξης της ΕΕ που περιλαμβάνει και το ΔΝΤ» δήλωσε Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Επίσης, επανέλαβε ότι «όπως είπε και ο πρόεδρος της ΝΔ, ο νεοφιλελεύθερος σοσιαλισμός του κ. Παπανδρέου μας οδηγεί στο ΔΝΤ». Και συμπλήρωσε: «Η αποφυγή του ΔΝΤ είναι αδιαπραγμάτευτη εθνική μας στάση».

Όλο το άρθρο Πατήστε εδώ

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

2 Comments

 1. April 19

  Τι μας λέει εδώ ο κύριος Παναγιωτόπουλος?

  Να αποφύγουμε το ΔΝΤ?

  Το πώς δεν μας λέει?

  Καλό θα ήταν επίσης να μας εξηγήσει πως ο πρώην αρχηγός του και πρώην καταλληλότερος, μέσα σε 5,5 χρόνια, μας έφερε σε αυτή τη κατάσταση…

  Μήπως έφταιγαν τα σουβλάκια?

  Μήπως τα ούζα με τις γαρίδες σαγανάκι?

  Μήπως τα σουβλιστά γουρουνόπουλα?

  Κύριε Παναγιωτόπουλε, αυτά τα χρόνια της ασυδοσίας, εσείς που ήσασταν?
  Ο σημερινός πρόεδρος σας κύριος Σαμαράς που ήταν?

  Που ήσασταν κύριοι όταν ο Αλογοεγκέφαλός της ΝΔ μας έκανε εικονικά πλουσιότερους, μέσα σε μια βραδιά, ανεβάζοντας το ΑΕΠ κατά 25% για να κρύψει το έλειμα, τοποθετώντας ως εισοδήματα του κράτους το… Μαύρο χρήμα…?
  Όταν, ντε και καλά, έκανε τη λεγόμενη αναθεώρηση το 2004 για να ανεβάσει ντε και καλά το έλλειμμα, και να μας δείξει πόσο κλέφτες ήταν οι του ΠΑΣΟΚ?

  Που ήσασταν κύριοι όταν γίνανε 56 σκάνδαλα μέσα σε 5,5 χρόνια διακυβέρνησης…?

  Για όνομα του Θεού… Έχετε, ΡΕ, ΜΟΥΤΡΑ και μιλάτε?
  Άντε πνιγείτε ΡΕ… για να μην σας πω καμιά κουβέντα παραπάνω…
  Και μη μου πείτε, τι έκαναν οι άλλοι πριν από εσάς, σκούριασε αυτή η δικαιολογία, αλλάξτε καραμέλα, φτύστε αυτή τη τσίχλα… πώς να το πούμε..

  Ήσασταν 5,5 χρόνια στην εξουσία και ΔΕΝ κάνατε ΤΙΠΟΤΑ, απαξιώσατε τα πάντα, από ΕΣΥ, Δ. Σχολεία, Αστυνομία, Δικαιοσύνη, μέχρι και ΑΣΕΠ, και λόγο ότι δεν μπορούσατε να το καταργήσετε, διότι είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένο, προσπαθούσατε να το υπερπηδήσετε με τα Stage και διάφορες κομπίνες…

  Ουστ ΡΕ… που κάνετε και υποδείξεις…

Leave a Reply