Απάντηση του κυρίου Νίκου Δασκαλαντωνάκη

Μέτα την απάντηση του Ομίλου Νικ.Δασκαλαντωνάκη και την κυρίας Μάρις Δασκαλαντωνάκη, νέα οργισμένη απάντηση από το κύριο Νίκο Δασκαλαντωνάκη προς τους συκοφάντες του Ομίλου και προσωπικά του ιδίου και της οικογένειας του.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2011

Ο κ. Νικόλαος I. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, επιθυμώντας να διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψη του ιδίου και της οικογενείας του, καθώς επίσης και το επιχειρηματικό κύρος και την φήμη του Ομίλου Επιχειρήσεων Νικολάου ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ από τα κακόβουλα, συκοφαντικά, δυσφημιστικά και ανεύθυνα δημοσιεύματα, τα οποία αναρτήθηκαν πρόσφατα σε διαδικτυακά ιστολόγια (blogs) και τα οποία εν συνεχεία αναδημοσιεύθηκαν ακρίτως στον ηλεκτρονικό κυρίως τύπο και που ανέφεραν ψευδώς ότι το πρόσωπό του περιλαμβάνεται πρώτο στην λίστα των μεγαλοοφειλετών του ελληνικού Δημοσίου, ανέθεσε στην δικηγορική εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ την σχετική υπόθεση και προέβη στην υποβολή μηνύσεως κατά του Ιωάννη Παπαγιάννη, ως διαχειριστή του διαδικτυακού ιστολογίου (blog) με την ονομασία «Fimotro», καθώς και κατά παντός άλλου, αγνώστου συμμετόχου, αυτουργού, ηθικού αυτουργού και απλού ή άμεσου συνεργού, ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της απλής και συκοφαντικής δυσφημίσεως που είχαν σαν αποτέλεσμα την βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς του.

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply