Άδωνης: Δεν μπορεί να υπάρχει εσαεί προστασία της πρώτης κατοικίας

Αφιερωμένο σε όσους ψηφίζoυν αύτov το “Κοπρίτη” και όλους τους υπολοίπους του είδους του.
Εφόσον μεγαλούργησε σαν υπουργος Υγείας και έβγαλε από τις λίστες των εξετάσεων, εξετάσεις όπως αυτές για του θυρωϊδή, Τ4 και Τ3 τώρα θέλει να βάλει τάξη και στο θέμα των Πληστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Αναφέρει, σε δήλωσή του, ότι δεν μπορεί να προστατεύεται για πάντα η πρώτη κατοικία και φέρνει ως παράδειγμα, ότι και αύτος έχει πάρει στεγαστικό δάνειο…θέλει να μας πει ότι αυτός είναι συνεπής! Ατυχέστατο παράδειγμα… ΔΕΝ πειράχτηκε ο δικόςτου μισθός και αν κόπηκε λίγο, φτάνει και περισσεύει για να κάνει τις βόλτες του να αγοράζει τα κουστουμάκια του, να κάνει τις βουτιές του σε ιδιωτικές πισίνες και να πίνει το καφέ του σε “κλειστές” λέσχες…
Ένα άλλο θέμα που δεν αναφέρει είναι ότι ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Με χρέος των Τραπεζών… Αρκετά Δις στη πλάτη του φουκαρά Έλληνα για να Θωρακίζουν τις τράπεζες..
Επίσης οι τράπεζες δεν θα πληρώνουν φόρο για τα επόμενα 30 ΧΡΟΝΙΑ για να βγάλουν τη Χασούρα του PSI…Και τρέχα, εσύ, κορόϊδο Έλληνα να πληρώνεις… Και στο τέλος Θα σου πάρουν και το σπίτι… γιατί είσαι κακοπληρωτής…
Αλήθεια στα 4 χρόνια του μνημονίου είδατε να κάνουν καμιά μεταρύθμιση στη ΠΟΛΙΤΙΚΗ?  Είδατε οι πολιτευτέs μας να αλλάζουν κάτι όσο αφορά ΑΥΤΟΥΣ? Όχι Βέβαια…

Διαβάστε Και θαυμάστε τώρα τις Δηλώσειs ‘Αδωνη στο REAL Fm 12/11/2014:

«Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, εννοώ η άρση της προστασίας της δυνατότητας πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, θα έρθει οπωσδήποτε κάποτε όταν η χώρα επιστρέψει στην κανονικότητα. Γιατί στις κανονικές οικονομίες για να μπορεί να υπάρξει στεγαστική πίστη και να μπορεί η τράπεζα να δίνει δάνειο για την αγορά πρώτης κατοικίας, πρέπει να μπορεί να εκτελεί πάνω σε αυτό το ακίνητο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Εγώ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχω ένα ακίνητο στο όνομά μου. Το πήρα με στεγαστικό δάνειο. Τι έβαλα υποθήκη για να το πάρω; Το ίδιο το ακίνητο. Αν υπάρχει εσαεί προστασία της πρώτης κατοικίας δεν θα μπορεί να ξαναδοθεί ποτέ ξανά δάνειο για την πρώτη κατοικία».

Recent Posts

Κατηγορίες

Άρθρα

Recent Comments

Ημερολόγιο

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
yiannisdesp Written by:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που νιώθω την ανάγκη να εκφράζω την άποψή μου. Το internet είναι το πλέον Δημοκρατικό εργαλείο που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράζονται και να αποτυπώνουν την άποψή τους. Έτσι και εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα.

Be First to Comment

Leave a Reply